Lykkemaja Barnkläder sånt Laholm

Lagakalaset - kalaskul för hela familjen

Laholm visar upp sig från sin bästa sida lördagen den 29e juni när det är Lagakalaset i city. En kalaskul dag för hela familjen mellan klockan 10-16. En perfekt familjedag och en rolig utflykt för dig som är nyfiken på Laholm. Så ta med nära och kära när Attraktiva Laholm med flera bjuder in till roliga aktiviteter på både Stortorget och Hästtorget. 

Lykkemaja med flera ordnar modevisning på Stortorget i Laholm

Utställning med lokala vykort

Laholm är en händelserik småstad och här finns föreningen  Gamla Laholm som bland annat anordnar trevliga utställningar i stadens vackra Rådhus. 


Under Lagakalaset vill vi tips om att besöka "Patriks vykort från Laholm". En mysig stund att upptäcka många vackra motiv från laholm under årens gång. En utställning som både väcker kreativitet och nostalgi.


Under Lagakalaset kommer Teckningsmuseet ha en trevlig barnaktivitet i anslutning till utställningen. Där de allra minsta konstnärerna kan släppa loss sin skaparkraft och rita ett alldeles eget vykort. 

Roliga aktiviteter för barnen

På Lagakalset den 29e juni, 2024, kommer det finnas massor av kul för barnen. Det kommer finnas ponnyridningar och hoppborgar, det bjuds in till fiskedam och Stäme är på plats med sin traktortur som går genom den mysiga stadskärnan.


Vår lokala Laholms Sparbank bjuder alla barn på gratis ansiktsmålning på Hästtorget och på Hästtorget kommer flera föreningar att samlas med priva på aktiviteter för både ung som gammal. Och hos oss på LYKKEMAJA barnkläder & sånt kommer det vara kalaskul stämning i butiken. 


Shopping och andra aktiviteter i attraktiva Laholm

Kalaskul gottigheter för magen

På Lagakalaset kommer det finnas gott om gottigheter att snacksa på under dagen. Det kommer finnas knallar på Stortorget med mat, godis och glass.


Hos de lokala mataktörerna kommer det finnas extra goda erbjudanden Lagakalaset till ära. Ett tips är att kika inom Delihallen som enligt ryktet kommer grilla extra goda burgare.