Lykkemaja Barnkläder sånt Laholm

Slitstarka och populära leksaker

När det är dags för födelsedag, jul, namngivning och dop, eller andra presenttillfällen så hittar mormor och farmor slitstarka och populära träleksaker på vår leksaksavdelning. Hos oss på LYKKEMAJA barnkläder & sånt finns även uppskattade och fina pussel. För regninga dagar har vi spel och pyssel som passar perfekt som lekfulla och kreativa  inomhusaktiviteter.

Träleksaker från Jabadabado hos Lykkemaja i Laholm

Pussel och spel

 

Hos oss hittar du pussel som är lika roliga att ge bort som att få då de kommer i dekoraktiva förpackningar. En uppskattad present helt enkelt! I LYKKEMAJAs pussel sortiment från Djeco finns mycket att välja på från ålder 3+ till 6+, 16 till 200 bitar.


För roliga stunder med barn och barnbarn finns även spel i olika utformning och svårighetsgrader. En kundfavorit är memot med djurmotiv, en annan rolig utmaning är att testa vem som är bäst i familjen. Spelen hos LYKKEMAJA varierar i ålder från 2+ till 7+ och är lika roliga en regning sommardag som när an vill ha något kul att göra på sportlovet.

Pyssel, DIY och andra leksaker hos Lykkemaja i Laholm

Träleksaker


Det är något speciellt med rejäla träleksaker i fin kvalitet och vi märker att allt fler köper just träleksaker som dopgåva och till namngivning.


För de mindre barnen hittar du fina pussel i trä och flera klassiker som dragdjur, bultbrädor och stapelleksaker. Hos oss LYKKEMAJA  är en kundfavoriten, en klocka med flera  pedagogiska funktioner från PolarB. 


Till mini säljer vi mycket matlek i trä, allt från pasta och pizza till pannkakor och bananaslit. Populära träleksaker är även frisör- och snickarbältena samt barberarset. Hos oss hittar du fina presenter till treårs-kalaset.


Några av våra leverantörer på träleksaker är Jabadabado, PolarB samt Egmont Toys. Vårt sortiment på träleksaker passar från nyfödd till 4-5 år.


Pussel, spel och andra leksaker från Djeco hos LYKKEMAJA i Laholm

Pyssel


För att inspirera till mer kreativitet har vi tagit hem ett brett utbud av pyssel, de populära DIY-kiten från Djeco. Här kan barnen pyssla fram allt från dockteatrar och maskeradmasker till vindspel och drömfångare. Instruktioner finns i förpackningarna och är en perfekt sysselsättning när man på ett enkelt sätt vill komma igång och pyssla.


De uppskattade pysselseten är en trevlig aktivitet att ha hemma när barn kommer och hälsar på och de finns i olika svårighetsgrader från 4+ till 7+ i ålder.


Dessa pyssel är kalaskul och passar perfekt som present men går också att köpa för att anordna ett trevligt pysselkalas.