Lykkemaja Barnkläder sånt Laholm

Händelserika Laholm

Laholm, Hallands äldsta stad, har med sin mysig stadskärna och kullerstensgator blivit ett populärt utflyktsmål året. Här kan den nyfikne resenärer uppleva både kultur och shopping. Kombinera att strosa i den gemytliga stadskärnan och besök i de unika butikerna med kulturella upplevelser som ett besök på Nordens enda Teckningsmuseum eller en skulturvandring bland den stora mängden offentliga konstverk som finns i staden.


Hos oss på LYKKEMAJA är det alltid något på gång, stort som smått! Det kan vara att det kommit in nyheter i butiken, att det är jippo i butiken eller att vi är med och anordnar modevisning på torget. Flera av aktiviteter anordnas tillsammans med våra goda grannar och köpmannaföreningen Attraktiva Laholm.  För Laholm är både en charmig och händeserik småstad!


 Är du nyfiken på att besöka Laholm tipsar vi gärna Visit Laholm, vår turistbyrå och deras hemsida

Lykkemaja med flera ordnar modevisning på Stortorget i Laholm

Kvällsshopping med härlig stämning

Två gånger om året höjer vi shoppingstämningen extra  i Laholm. Tillsammans med våra goda grannar anordnar kvällsshopping. Ett omtyckt och uppskattat event!


Så kryssa i kalender och samla ihop kompisgänget för en mysig kväll på stan. För nästa kvällshopping är:

Torsdagen den 7:e november.


Under dessa kvällar finns bra ebjudande, extra trevlig stämning och alla kunder har fina vinstchanser på varje köp. Många kunder passar på att ta en trevlig kväll på stan och vår kvällsshopping är en populär utflykt både på vår och höst.


Shopping och andra aktiviteter i attraktiva Laholm

Modevisning på Stortorget

Kom och inspreras av vårens mode! Det är snart dags att rulla ut röda mattan och bjuda på modevisning.


För två gånger om året, en på våren och en på hösten, bjuder vi upp till show. Det visas de senaste nyheterna på dam, herr samt barnkläder.. Det visas upp trendiga frisyrer, schyssta glasögon och väskor somlyfter din outfit ett extra snäpp.


Så kom och låt dig inspireras samtidigts som LYKKEMAJA och våra goda grannar även kommer ha ett och annat bra erbjudande.


Årets modelördagar är 4 maj samt 7e september och modevisningen startar 10,30.
Småskaliga lokala marknader

Godsaker som äppelmust, ost, lokalt kött kombinerat med kreativt hantverk och massor av andra trevligheter finns på Laholms lokala, småskaliga marknader.


Fyra lördagar om året fylls Stortorget i Laholm med knallar och alla dess delikatesser. Två personliga favoriter som brukar vara på plats är Skogaby Lantbruk som vunnit SM-medlajer för sina goda drycker samt Dönardalen Delikatesser som alltid har massor av gottigheter.


Datumen för alla Laholms småskaliga marknader hittar du här.