Lykkemaja Barnkläder sånt Laholm

Om LYKKEMAJA barnkläder & sånt

Vår butik, LYKKEMAJA barnkläder & sånt, erbjuder högkvalitativa kläder till barn och baby. Vi förstår viljan att handla kläder i god kvalitet till de nyfödda, till mini och de äldre kidsen. För oss är det viktigt att ha bra samarbeten med våra leverantörer och är stolta över att mycket av kläderna du hittar hos oss tillverkas av ekologisk bomull, är ofta GOTS-certifierade och håller hög kvalitet.


Hos oss på LYKKEMAJA barnkläder & sånt hittar du förutom kläder även slitstarka träleksaker i hög kvalitet, gosiga mjukis djur, kreativa pyssel, färgglada pussel och flera pedagogiska leksaker. 

Valet av namn - döttrarna som inspiration

 

I Laholm finns en stark tradition av barnkläder, många minns de klassiska Petra-klänningarna och flera har handlat på den omtyckta Pippilotta. När Ulrika hörde att stadens butik för barnkläder kulle lägga ner tog hon chansen att driva eget.


Inspirationen till det det mysiga namnet, kommer från Ulrikas egna döttrar och sedan 2010 är butiken LYKKEMAJA ett personligt och uppskattat inslag i Laholms vackra stadskärna.


Sedan några år ligger butiken på Laholms egna modegata, Östertullsgatan i en vacker fastighet från sekelskiftet med högt i tak och mysig atmosfär.

Pyssel, DIY och andra leksaker hos Lykkemaja i Laholm
Pussel, spel och andra leksaker från Djeco hos LYKKEMAJA i Laholm

I fortsatt personlig och familjär anda


Det finns flera anledningar till att våra kunder väljer att handla hos oss. För det första, att vårt sortiment med kläder och leksaker är personligt utvalt samt att vi värnar om kvalitet.


För det andra är vi en familjär butik där du som kund kan förvänta dig en varm och välkomnande atmosfär. Vi är stolta över vår fina butik och glädjs över att fortsätta utveckla den tillsammans med er kunder.


För det tredje så vill vi att LYKKEMAJA ska vara en del av Laholms gemenskap och bidra till att göra staden mysig.  Sedan 2022 ägs butiken av Tanja som förtsätter driva LYKKEMAJA med ett stort engagemang och positiva energi.


Så ta med hela familjen och upptäck det bästa vi har att erbjuda!