Lykkemaja Barnkläder sånt Laholm

Kläder i hög kvalitet

Hos oss på LYKKEMAJA hittar ni kläder i storlekarna 50-152 som vi delat in i baby, mini och kids. Vi blir extra glada när våra kunder handlar hos oss för här hittar de sådant som inte finns i alla butiker. Det personliga, det utvalda och i hög kvalitet. 


Laholmarna är trogna kunder hos oss i butiken, det händer ofta att man åker en bit bara för att handla barnkläder hos oss. Vi har många stammisar från Halland som Halmstad och Falkenberg. Flera stammisar kommer från Markaryd, Båstad och Ängelholm för att handla hos oss vilket gör oss både glada och stolta.

Babykläder till bebis stl 50-80 hos LYKKEMAJA i Laholm

MINI stl 86-128

 

Här finns fina skjortor, jeans, festliga klänningar och andra plagg när man vill känna sig extra kalasfin. Till mini hittar du också sköna kläder till förskolan och skolstart som joggingbyxor, mjuka leggings och praktiska tröjor. Till hösten och våren tar vi även kundbeställningar på bland annat regnkläder från Celavi.


I storlekarna 86-128, cirka 18 månader till 8 år har vi kläder från bland annat NameIt, Garcia Jeanswear samt kundfavoriterna Hust & Claire och Minymo. Extra populärt har Mamma Mu-kollektionen från Geggamoja varit och alla dess härliga traktortröjor och traktor mönster från Minymo. Till sommaren 2024 kommer en Pettson och Findus kollektion.


Kläder till kidsen i stl 128-158 hos Lykkemaja i Laholm

BABY stl 50-80

 Vi har lekfulla bodys, sköna byxor, gosiga pyjamasar, fina klänningar och mycket mer i storlekarna 50-80, ungefär nyfödd till 12 månader. I fåtal plagg finns storlek 44 som räknas som neonetal samt storlek 86 (cirka 18 månader).


Några av kundernas favoritmärken på baby är Hust & Claire, Minymo, EnFant och Fixoni. Vi har även utvalda plagg från Geggamoja. Till vår/sommar 2024 kommer två nya märke till butiekn, Huttilihutt samt Lil' Atelier. 


Till baby säljer vi förutom kläder de mycket populära dregglisarna i ekologisk bomull från Pippi, sköna filtar och annat mjukt och mysigt. Våra kläder, filar och mjuka leksaker är populära presenter till bland annat babyshowers.Barnkläder till mini stl 86-128 hos Lykkemaja i Laholm

KIDS 


Våra största storlekar, till kidsen, hittar du längts in i vår butik. Där har vi bland annat populära hoodies från Garcia Jeanswear, coola t-shirts och sköna jeans i olika modeller till killarna. Till tjejerna har vi klänningar, toppar, kjolar och mycket mer från bland annat Creamie, Minymo och Hust & Claire.


På önskemål från er kunder har vi börjat bredda vårt sortiment i de största storlekarna med att ta in mer NameIt. Till kidsen hittar du kläder & sånt i storlekarna 128-152, cirka 8-12 år beroende på längd.


Hos oss på LYKKEMAJA barnkläder  sånt hittar du schyssta kläder till kidsen året om.